‘Ik kan alleen dingen maken die ik zelf leuk vind, zonder iets ermee te willen betogen of te bedoelen, zonder er zelfs aan te denken, wat er mee moet gebeuren of waar ze heen gaan.’ Quote Hans de Jong, keramist (1932-2011).

Van klei tot eigenzinnig object of gebruiksgoed. Staat ieder voorwerp op zich. De vormen, de lijnen zitten lange tijd in mijn hoofd. Gaan ze nu van papier naar klei. Zonder vergelijk met Hans de Jong, herken ik mezelf in zijn quote. Dat wat ik maak wil ik delen en doe ik door middel van deze site.
Wil je uitvoer van het ambacht zien? Je bent welkom in mijn atelier. Neem contact met me op via contact 7.

Nieuw is mijn project Kromme Rijn Klei. Wonend in een omgeving waar de klei een verleden heeft, wil ik hier in het heden mee bouwen. Kijk voor meer op 100

Met vier keramisten vorm ik een klei(n) collectief 5Tudia. Als groep delen we kennis en kunde en exposeren we soms samen ons nieuwe werk. Op 5tudia.nl kun je kennismaken met de andere keramisten en hun werk.

Lesgeven om de klei-vaardigheden en het plezier om met deze materie te werken over te dragen doe ik bij: 
Wijks Atelier in Wijk bij Duurstede en BAM Keramiek in Utrecht. 

Als lid van de Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Rhenen, laat ik mijn atelier graag zien. Zo kunt u ontdekken hoe het proces van ontwerp tot vormgeving gaat. Van handvormen, draaien, glazuren tot het bakken.

Kom langs aan de Willem Alexanderweg 77-01a. Als de vlag van Culturele Regio uithangt ben ik aanwezig en bent u van harte welkom!
Zeker weten of ik er ben? Bel me: 0621346591.